dijous, 27 de setembre del 2012

Treball col·laboratiu amb Google drive


Goggle Drive és una eina que ens ofereix google per a desar, editar, comentar compartir i publicar documents on-line de manera privada o en grup.

Aquesta activitat ha sigut en petit grup i ha consistit en realitzar un document, una presentació i un formulari. Ens hem organitzat dividint-nos la feina per apartats, però alhora, totes podíem ser participes de la feina de la resta ja que podíem editar i llegir el document de les companyes donant suport sempre per aconseguir un bon resultat final.


La tasca s'ha dividit en tres apartats:

1) Crear un document 
Consta d'un índex, una introducció amb un exemple que demostra com es desenvolupen les percepcions del nen a la vegada que millora la qualitat del dibuixar,conceptes bàsics i una petita bibliografia.


Cliqueu aquí

2) Crear una presentació
Consta d'una sèrie de diapositives on apareix una portada, un índex, una presentació general del tema, un esquema, aspectes rellevants, una galeria de fotografies i vídeos i per últim la bibliografia.


3) Creació d'un formulari
En aquest apartat hem realitzat tres preguntes de forma col·lectiva al full de formulari i posteriorment ha sigut enviat per correu a nosaltres mateixes per tal de poder respondre-les i poder aplicar els resultats en el full de càlcul que apareix a continuació.


Cliqueu aquí


Reflexió
Considero que ha sigut una manera còmode i eficaç per treballar en grup.Crec que Google Drive agilitza molt el ritme de treball perquè t’ofereix eines que et faciliten la tasca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada