dijous, 6 de desembre del 2012

Treball modular: GTIC i COED

El treball modular de GTIC i COED ha consistit en parlar sobre un tema concret des de l'emoció i des dels sentiments. Era un treball per parelles, per tant era interessant que el tema motivés a les dues persones. Després de preparar molt bé el tema, s'havia d'exposar a la resta de la classe utilitzant un llenguatge correcte i acurat, una pronúncia entenedora, un bon volum de veu i una entonació treballada sempre amb un suport audiovisual, en el nostre cas vam utilitzar el Prezi per la nostra presentació.
Les sessions d'exposició han estat repartides en cinc dies: dimarts 20, dimarts 27, dimarts 4, dimarts 11 i dimarts 18.

Treball propi
La Goretti i jo vam exposar un tema que coneixíem ambdues, però des de diferents punts de vista. El títol del nostre treball va ser: "Un regal per a tota la vida"; parlàvem  bàsicament sobre l'alletament matern, les diferències entre la llet materna i la llet artificial i el vincle entre mare i fill.
L'exposició considero que ens va sortir prou bé malgrat patir una mica de nervis. Aquests nervis una vegada iniciada l'exposició comencen a difuminar-se i és quan gaudeixen plenament de poder parlar més relaxada davant d'unes setanta persones. Vam intentar introduir tots els elements esperats pels professors, espero que amb èxit, per tal d'enriquir al màxim la nostra presentació.




Reflexió
Aquesta exposició m'ha fet millorar la meva seguretat a l'hora de parlar en públic i també adonar-me'n dels aspectes que haig de millorar. He après a ser una bona oient, escoltant i respectant a les persones que parlen, i he intentat ser una bona comunicadora. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada