dissabte, 27 d’octubre del 2012

Qui ets tu?

Aquesta és una activitat de l'assignatura de COED. Hem treballat els textos descriptius, en la entrada de modes descriptius estan explicats, i a partir d'aquí hem tingut que escollir a una companya per deixar anar la imaginació i crear la nostra petita obra a través d'un poema, una cançó, un assaig, un vídeo... 
A més també li havíem de fer una fotografia amb un peu de foto, com a complement de la imatge, que donés més informació o puntualitzés algun detall.

El meu peu de foto va ser: "L'estranya coneguda".

El dia del lliurement del treball vam preparar una galeria de fotografies on s'exposaven les captures fotogràfiques i cada autor explicava el seu significat i el que li transmetia.

La Rosa, la mestra, a mesura que anàvem avançant en l'exposició ens comentava les millores que es podien fer sobre l'enfocament,  la importància del fons, la il·luminació, el contrast de colors, tenir en compte que la imatge és una visió plana del que en la realitat és en tres dimensions, entre altres coses.

Aquesta última part  em va ser molt útil perquè no m'havia parat a pensar-ho i a partir d'ara quan faci fotografies podré tenir una mica més de coneixements per tal que els resultats siguin millors. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada